Etusivu > Kirjat

KASVIMAALTA KEITTIÖÖN : SELKOKIELINEN OPAS UUDELLE KOTIPUUTARHURILLE

Kasvimaalta keittiöön : selkokielinen opas uudelle kotipuutarhurille
Tekijä: Niina Mälkiä
Kustantaja: Avain (2018)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   38,00
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
120 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
Tuoteryhmä:
ISBN:
9789523040625

EUR
38,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Kasvimaalta keittiöön : selkokielinen opas uudelle kotipuutarhurille

38.00€ (Alv 10%) 34.55€ (Alv 0%)

Tämä on tutkittu juttu: mullassa myllääminen lisää hyvää mieltä ja edistää terveyttä. Oman kasvimaan hoitaminen on palkitsevaa puuhaa. Siementen tai taimien istuttamisen jälkeen voi seurata kasvien kasvamista, ja satokauden päätteeksi saa herkutella varmasti tuoreilla kasviksilla ja yrteillä.

Helppolukuinen puutarhakirja kertoo, miten perustetaan pieni hyötypuutarha pihalle tai parvekkeelle. Millaisia kasveja aloittelevan puutarhurin kannattaa valita, jotta kasvimaa tuottaa satoa ja iloa? Millaisen kasvualustan eli millaista multaa ja ravinteita kasvit tarvitsevat? Milloin ja miten ne istutetaan? Miten sää ja aurinko vaikuttavat kasvien kasteluun? Millä muulla tavalla kasveja täytyy hoitaa kasvamisen aikana?

Kirjaan on valittu helppohoitoisia ja satoisia hyötykasveja, jotka ehtivät kasvaa Suomen lyhyen kesän aikana: salaatit, yrtit, herneet, pavut, tomaatit, avomaankurkut, kesäkurpitsat ja porkkanat.

Kirjassa on jokaiselle kasvikselle ja yrtille myös valmistus- ja säilytysvinkkejä - siltä varalta, että kirja innostaa perustamaan kerralla vähän isomman kasvimaan. Mukana on ohjeita esimerkiksi erilaisiin salaatteihin ja salaattikastikkeisiin.

Selkokirja

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Maa- ja metsätalous. Elintarviketeollisuus. Biotekniikka > Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit


EUR
38,00
Ilmainen toimitus

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot