Avain
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
KIRJAT
Tulossa
Uutuudet
Tietokirjat
Lasten- ja nuortenkirjat
Ammattikirjat
Helppolukuiset kirjat

Osta lahjakortti

Uusin katalogi




  TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Avain:n henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 18.05.2018.
Päivitetty 22.05.2018.

1. Rekisterinpitäjä
Avain (Y-tunnus 0110020-6)
Väinö Tannerin tie 3
01510 Vantaa

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Tiina Aalto
asiakaspalvelu@btj.fi

3. Rekisterin nimi
Asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
- Asiakassuhteen hoito
- Rekisteröityneiden asiakkaiden tunnistaminen Avain - palveluun sisäänkirjauduttaessa
- Esite- ja mainospostitus tämän hyväksyneille
- Asiakasprofiilin tutkiminen liiketoiminnan kehittämiseksi

5. Rekisterin tietosisältö
- Henkilön nimi
- Yrityksen / organisaation nimi
- Osoite
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Tilatut tuotteet ja niiden laskutus- ja maksutiedot
- Rekisteröityneiden asiakkaiden henkilötunnus

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötiedot ovat rekisteröityneen asiakkaan antamia tietoja, joita asiakas pääsee muokkaamaan ja katsomaan kirjautumalla palveluun osoitteessa Avain ja valitsemalla toiminnon omat tiedot.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja käytetään vain konsernin sisällä, eikä niitä siirretä ulkopuolisille kuin vain viranomaisten niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle
Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa tietojen käsittelyn tekniseksi toteuttamiseksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomilta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Avain säilyttää asiakastietoja Suomessa. Palvelimemme on suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä mm. tiedon konsolidointi, minimointi, pseudonymisointi, anonymisointi ja enkryptaus.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Kaikkea pääsyä henkilötietoihin valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Asiakkailla on oikeus tarkastella omia tietojansa ja markkinointikirjeiden hyväksyntää Avain - palvelun omilta sivuilta. Asiakkaalla on myös oikeus saada jäljennös itseänsä koskevista henkilötiedoista. Asiakkaalla on myös oikeus vaatia tiedon korjaamista tai oikaisemista.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@btj.fi.

Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi luotonantotiedot) tai oikeus.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan.





SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot