SULJE VALIKKO

Lakkojen vaikutukset toimituksiin | Strike... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Etusivu > Kirjat > Ammattikirjallisuus

Ammattikirjallisuus

Uutuudet Tulossa Tietokirjallisuus Kaunokirjallisuus Lasten- ja nuortenkirjallisuus Ammattikirjallisuus Helppolukuinen kirjallisuusTiedon partaalla
38,30 €
BTJ Kustannus
Sivumäärä: 254 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 2. painos
Julkaisuvuosi: 2008 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Tieto on valtaa, mutta kuinka hallita tietotulvaa? Tässä kirjassa etsitään kadonnutta tolkkua räjähdysmäisesti lisääntyvien blogien ja teknologiaportaalien takaa:

Voiko Wikipediaan luottaa?
Miksi Google digitoi kirjastojen kokoelmia?
Mitä tarkoittavat RSS, podcastit ja Web 2.0?
Tiedon partaalla tarkastelee bitti- ja mediavyöryn aiheuttamien oireiden, kuten infoähkyn, taustalla olevaa todellisuutta. Kun digitaalinen informaatio lisääntyy ja monistuu yhä kiihkeämmin, hiljaisuus, pimeys ja yksinäisyys muuttuvat rajallisiksi luonnonvaroiksi 24/7-yhteiskunnassa.

YTT Kimmo Tuominen toimii Eduskunnan kirjaston palvelujohtajana ja tiedon hankinnan, käytön ja organisoinnin dosenttina Oulun yliopistossa. Hän on tutkinut tiedonhankintakäyttäytymistä, informaatio- ja medialukutaitoja sekä digitaalisen tiedon hallintaa ja organisointia. Tässä kirjassa hän kuvaa ja analysoi niitä menetelmiä ja teknologioita, joiden avulla informaatiokatastrofia on ajateltu voitavan siirtää tuonnemmaksi.

Tiedon partaalla tarjoaa välineitä tiedon digitalisoitumista koskevaan keskusteluun. Se soveltuu myös informaatio-, media- ja viestintätieteelliseksi oppikirjaksi ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tiedon partaalla -teoksen toinen laitos on perinpohjaisesti uudistettu ja ajanmukaistettu versio alkuperäisestä kirjasta.

Tuote ei tilattavissa.
Tiedon partaallazoom

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot